gott nytt år

2009-12-31 11:55:12
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Det tog ett bra tag tills käre Malin svara, jag fick panik av oro att något hade hänt. Men hon sov bara längre än hon brukar göra! Så fick panik om vi skulle hinna ut till willys och handla. Men så kom min kära super mamma till räddning och hade köpt en fläskfile åt oss. Så nu ska Sarah duscha av och sen dra vi oss till ICA och handla resten av kvällens tillbehör till magen.


Jag hoppas ni alla får en trevlig kväll och kommer på fina nyårslöften!
Mitt ska bli att försöka bli lite sundare!


hat mot tåg!

2009-12-30 15:34:27
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Jag brukar alltid tycka tåg är det bästa åka när jag ska någonstans, jag mår minst illa av det. MEN NU ÄR JAG JÄVLIGT IRRITERAD! Tåget har strulat för Sarah enda sen hon åkte. Så först och främst fick hon åka buss till gävle! Egentligen ska hon va här 15:55 om hon hade åkt tåg. Men nu är tåget försenat i gävle och kommer inte gå fören 16:35 och det betyder att vi inte hinner handla mat tills i morgon. Så det blir kasta sig upp tidigt i morgon bitti och fara iväg handla. Det kan man kalla sista minuten! Så nu är jag verkligen inte alls på humör.

Vi njuter av halvdans tokigheter medans <3



 


Älsklings sarah today ♥

2009-12-30 10:55:37
kategori: Everyday life   [1] kommentera
Nu är det bara några timmar tills Sarah är här, hon åkte precis iväg med tåget så nu är det bara vänta. Medans jag väntar ska jag städa undan lite på mitt rum (det ser inte så hemskt ut, but still). Sen ses vi väl i hamnen i morgon?


 


en lugn men trevlig kväll.

2009-12-29 18:37:12
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Här sitter man med Frugan Malin på ungdomsgården och vi har haft fetaste bråket enligt Pelle... nejnej vi bråka inte vi vi diskuterade bara högt och skämtsamt! Sedan är vi sjukt pepp på att vår.. MIN älskade Sarah kommer imorgon, så jag lär inte vara aktiv @ all fram till på söndag då hon reser hem. Nu ska jag bråka vidare med Malin, äta pepparkakor och sen ska vi iväg på ICA och handla lite.


färsk med money!

2009-12-29 13:11:55
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Jag fick 500 norska kroner av siv-lillian i norge i julklapp. Så jag va inne i stan och växla dom och fick 607 svenska kr. *-* Så nu känner jag mig rik igen!

Hur som helst, i morgon så kommer älsklings Sarah som jag har saknat så otroligt mycket, och vi får la se om vi drar ut på krogen, joina? Sen ska vi ha en mysig nyårsafton och jag hoppas på att ni också har det.
Btw, jag och Sarah firar Ett och ett halvt år 1 Januari! ;*


But I thought I loved you then ♥

2009-12-28 14:12:22
kategori: Music   [0] kommentera



And now you're my whole life
now you're my whole world
I just can't believe the way I feel about you, girl
Like a river meets the sea,
stronger than it's ever been.
We've come so far since that day
And I thought I loved you then




en busschaufför!

2009-12-28 13:21:23
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Det är ett himla liv på busschaufförerna. Första jag fick höra att när bror min och hans vän skulle åka in till stan så fick busschaufför damp, jag kom jag dock inte ihåg vad som hände. Det va något som inte va med meningen. Men jag kommer ihåg till hundra att chaffören hade sagt "det står nörd skrivit i pannan på dig" till min bror och något om att han va dum.

Jag har också läst om klagomål i tidningen att det va en busschaufför som hade sagt att passageraren va dum i huvudet eller liknanade. Det måste ju varit samma busschaufför? Fast när jag åkte bussen hem ifrån stan idag så sa en tant åt dom stanna för knappen fungerade inte. Då sa busschaufför surt "men du får väl prova trycka på en annan ist". Tanten blev lite generad av sig. Visst det va väl dumt av henne att inte prova en annan, men busschaufför behövde ju inte låta så sur för det?

Nej usch vet jag för busschaufför förutom en som brukar köra Tvåan när jag tar den. Han är alltid en glad prick som hejar till alla och en gång när jag klev på bussen så stod jag prata i telefonen så sa denna busschaufför "hälsa från mig". Aldrig varit med om nån gladare prick. Det kan man kalla en glad busschaufför! ;)


bill compton ♥

2009-12-28 09:52:38
kategori: Everyday life   [0] kommentera

muma muma! Jag har ju alltid sagt jag gillar äldre män! ;) Så i hela den här "vampyr-fetishen" som hela världen verka ha. Så drar jag mig till den enda vampyren som får mina trosor att bli lika våt som om dom hängt ute på tork i ett spöregn, Bill Compton! Och jag tycker inte ens Sookie den egoistiska är värld honom utan jag borde kasta in mig i serien och snoåt mig honoms hjärta! GRR!






maple night with tom!

2009-12-27 21:38:41
kategori: Games   [0] kommentera



Ikväll har jag suttit sett några true blood avsnitt med min moder. Men också så har jag och tom lirat lite ms privat server för skoj skull. Det är kul ibland när man inte har så mycket annat för sig.

ooh btw.. påbörjning av ny frilla är på g.


shopping with grandma!

2009-12-27 14:32:29
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Det är väl inte alla som åker iväg på birsta med mormor sin och shoppar? Men som sagt så vet ni ju om vilken totalt sjuk släkt jag har. Och om det är någons mormor killkompisarna mina skulle dregla över, då är det nog banne i mig min! Hur som helst så yra vi runt men jag får sådan panik av alla förbannad människor. Så jag köpte en BH som jag behövde mest av allt. Jag tänker inte ta nå perversa bilder på mig själv när jag har den på. Utan ni får förföra mig till sängs isf ni ska se den, sounds fair?

Mamma och jag ska dampa lite true blood avsnitt nu.. snart.. när pappa får till dom! Medans kan ny lyssna på Don Omar - Virtual Diva!



 


tandvärk!

2009-12-26 18:53:20
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Jag har världens värk på en av mina visdomständer. jag hatar det, så otroligt irriterande så det är inte sant. Men jag förmodar det är nå mat som fastnat där, så jag får väl ta och borsta där så kanske det släpper, om jag har tur.

Förutom tandvärken så blev inte mkt köpt på stan. Fick arband av Anna. Annars köpte jag hårfärg och lack till naglarna! Ska dra mig till birsta i morgon och hoppas jag finner bättre kläder där!


shopping as hell!

2009-12-26 09:40:37
kategori: Everyday life   [0] kommentera




Ska in stan med älsklings anna (@ bild, by me) och shoppiloppi. För det blev inte av med dom andra. kvinnan fick en julklapp av mig som inte va något speciellt och jag sa att jag inte behövde någon tillbaka. Men nu tvingar hon mig att ta emot en julklapp som hon tydligen skulle köpa åt mig på stan, haha!

 Får väl hoppas jag hitta nå fina kläder köpa iaf! Sedan ikväll blir det göra en rejäl jäkla extrem makeover på min blogg layout! puss tills vidare




bloglovin

mys kväll!

2009-12-25 20:05:11
kategori: Everyday life   [0] kommentera



Kom nydligen hem från mormor min! Har varit där och ätit lax, potatismos <3 mums mums! Nu ska jag mysa ner mig i sängen och se på narnia på tvn och äta julchoklad!

Imorgon bär det av till stan med Malin, Wiklund och förmodligen Runar & Frida och shopp shopp shoppa! Får se vad det blir att inköpas. Ska också beställa mobilen som jag tänkte köpa! Som jag kan visa upp i något annat inlägg.

Hoppas ni har haft en trevlig juldag!


bloglovin

tv tv!

2009-12-25 14:41:00
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Fått en panasonic tx-l32c10e 32 tum ;* och nej inte i julklapp! utan jag, mor och far va ute på birsta för vi hade så tråkigt. Så va det räntefritt och blablabla, och jag behövde verkligen en ny tv i mitt sovrum. Så vi köpte en!
Oh man kan stoppa in mitt SD kort från kameran och köra bildspel! *-* dock skulle jag gärna velat ha hjälpt med någon om nån vet hur jag kan lägga in bilder på kortet. För det gick inte! Help?


Förhäxat <3



Hur som helst, nu ska jag sätta mig se lite True Blood med mamsen min! Grr! ;)

 

bloglovin


egypten bilder!

2009-12-24 22:46:18
kategori: Pictures - Flowers & Nature   [0] kommentera







bloglovin



Auld lang syne ♥

2009-12-24 15:05:06
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Ni bara måste höra! nu när det är juletid och allt!



bloglovin

God Jul!

2009-12-24 15:02:54
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Jaha ja, nu är det äntligen den efterlängtade julafton! Så nu har jag, mor, far och bror gjort oss fin fina i väntan på mormor och morfar! Dom enda som kommer till oss på julafton. Ja jag kanske har en häftig och total underbar släkt. Men vi är inte direkt många. Gud mor (mammas kusin) kommer fira hemma i norge med tanke på hon kom hem från liberia igår kväll. (hon jobbar där) Och moster och hugo dom ska fira jul hos hugos föräldrar (inte för monster min vill det.)

Nu dar jag mig till tvn iaf och ser på kalle anka, fast jag är så otroligt less på det så det är inte sant!



Njut av en mongolid cam bild!

bloglovin

From egypt

2009-12-23 19:43:56
kategori: Pictures - Animals   [0] kommentera
Två bilder sen egypten!
Det va så segt ladda upp alla här!

Checka resten här; (osynliga länkarna. ehe)
http://icaleb.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1260054001&id=430906228#0
http://icaleb.bilddagboken.se/p/dayview.html?directlink=1&t=1260140401&id=431338041

lägger upp flera på BDB senare när jag har orken!
Lär lägga upp alla på pixbox senare.
(icaleb.pixbox.se)






bloglovin

sex and the city 2 ♥

2009-12-23 18:58:31
kategori: Movie & TV   [0] kommentera
Samtidigt som jag längtar, är jag inte hundra på att den
kommer va lika bra som jag hade hoppats på.
Still.. it is sex and the city ;*



bloglovin

xbox 360

2009-12-22 12:33:05
kategori: Games   [0] kommentera
jag har varit för lat för skriva fortfarande!
jag får väl återgällda det med denna youtube video!
jag vill ha detta xbox 360 *_*
fick höra det kommer ut 2011! ;3
sen känns det dock jävligt overkligt ;_;


 

bloglovin

juletid!

2009-12-19 13:06:12
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Ojoj! jag har glömt att skriva blogg. Eller ja jag har inte haft tid sen jag kom hem! Men nu banne i mig ska jag skriva utvärdring om resan! Men jag gör det senare! Sitter snackar skype med vikke, och spelar ! ;3


Tillbaka till startsidan