Hejdå sundsvall, hej västerås/sthlm

2009-07-29 10:51:33
kategori: Everyday life   [1] kommentera
Nu far vi iväg till västerås för att vara med STÖDSTRUMPAN<3 (Bara emma & morsan som fattar). Och så ska jag umgås med jocki i morgon ;* Han ska få en stooor jävla kramjävel av mig! :D Sen på lördagen åker vi in och ser på pride festivalen. Då ska jag få tag på mergim och linjol ^_^ så kan vi ha en trea i en buske. Grr..

På söndag möter jag upp Sarah i västerås, så åker hon med oss hem och firar min födelsedag. Hoppas ni säger grattis iaf :O Så byebye people ^-^

Fyllepinnar förff-an!

2009-07-26 11:34:27
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Jo men visst serni! Smått illamånde men inte så farligt! Va hos monstra min igår och fira hennes 33 års dag! Först åt vi en nomnom middag så vi typ slockna för vi blev så trött. Så vi tog oss ett parti kubb. Tjejerna mot killarna. Och fan vad vi träffa bönderna vi tjejer och vann överlägset två gånger på rak.

Därefter gick vi in och åt tårta, så TJOFFS sare så va tårtfan borta! Nämen, den försvann ju. Sen tog vi oss ett par kroggar och skål sare. Därefter gick vi ut och körde mer kubb. Men naa då gick det inet så jävla bra träffa bönderna. Jag fick iaf ner kungen på ett parti, och det va meningen den skulle ner då!

Efter vi kört sisådär 6 gånger så sprang lars, mosters pojkvän och hämta sin mini motorcykel och körde runt den på gräsmattan. Min mormor blev helt hyper och facinerad över den saken. (BILD 1, sen ber jag om ursäkt för det är mobil bilder. Glömde kameran) Efter ett tag när morfar satt gnällde och sa att den där kan inte va så fruktansvärt svår att åka. Så tog han sig en tur... (BILD 2)  två meters tur, sen vurpa han åt sidan. Och nu har han sjukt ont i sin axel.

Sån är min släkt (Y) Varför gå på nån noobig ungdomsfest när man kan festa med släkten?




bubblebubble

2009-07-22 18:18:23
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Jaja äntligen försvann det usla vädret så jag kunde bege mig upp på södra berget och vandra igen. Det är skönt släppa ut singa känslor där när ingen kan se än. Psyket är ganska stabilt, jag ligger och vajar. Det kom några 14-15 åriga tjejer, två stycken smala sådana, förbi mig joggande. Så vände dom och jogga tillbaka, och jag GICK lika fort som dom jogga. Den ena orkade knappt jogga. Så blir det när man röker små fjortisar.


Wille är påväg till sundsvall, han ringde mig när han va i gävle, och jag försöker tvinga han vara med mig. Skulle behöva lite kramar. Men den fega lilla ungen vill inte va med mig. Jag är för sjukt trött för att gå ut och vandra. Längtar mest tills det bär av till västerås så jag kan få vara med jocki<3 Och sedan på söndagen när vi åker hem följer ju sarah med.
IM HAPPY HAPPY FOR THAT <3



And please just leave my life alone,
you have done enough!



Back to maple

2009-07-20 18:17:38
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Jaja nu är jag back till maple igen.. Tog mig en liten paus! :P Kör BPQ! Boss PQ, eller som herman säger Bacon PQ ;3 HEHEHE! Idag va det iaf världens piss väder, regnat hela fucking dagen. Och det ska tydligen göra dett ett par dagar till. Imorgon ska jag va med min MAN<33 Daniel, som ni ser på bilden! Ja maple man då. Ingen aning vad vi ska göra. Typ ba hoppa i soffan och se på film! Grr..

Ikväll ska jag och Runar gå och se på Sommar med Göran! Det kommer bli pimp som fan, sen sover hon över hos mig så vi ska ha det lite rå sex. grr!


hello feelings

2009-07-18 17:42:30
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Jag tog mig en promenad i från södra berget och hem. Det brukar ta mig en och en halv timma. Men den här gången tog det konstigt nog bara en timma. Jag va tydligen jävligt snabb. Och så gick jag lite vilse med. Vandrande in i en stig bara för se vart den gick. Men jag gick till slut ut.

Den sköna med att gå i skogen är att man slipper allt omkringen än. Alla människor, byggnader och fordon. Bara jag och natur! Ibland önskar jag att något som bara finns i sagor skulle komma och röva bort mig i från reality. Men man får väl forsätta att drömma.

I stället tog jag mig en dusch när jag kom hem,
 och satt snacka med wille i skype i en timma ist. He made me happy!

Och på tisdag ska jag vara med daniel <3 Dock är han här i sundsvall redan, men han ska va med sina kusiner lite först. Sedan va med mig en hel dag. Sedan på onsdag kommer robin,
så jag lär inte vara vid datorn något då. HE-HE!

im sorry

2009-07-16 22:34:58
kategori: Everyday life   [1] kommentera
Jag fattar inte ens varför jag försöker. Att jag inte bara lägger mig ner och väntar på att dö? Men nej, saker får mig att stanna vid liv. Saker som är värd leva för. Saker som du t.ex! Men ändå kommer jag aldrig vara tillräcklig, aldrig för dig, aldrig för någon. Jag önskar jag kunde göra allt så lätt, men det då går inte. Det gick, men det sjunk till botten. Och jag har inte krafter kvar att ställa mig upp på mina ben längre. Jag säger inte att jag vill dö, jag njuter av livet. Men jag säger att jag blir inte ledsen om jag skulle dö. Det sa jag till och med till mina föräldrar. Döden kommer för oss alla, och jag kommer vänta in den precis som vilken gamling som helst.

Jag är lika sårbar som en torkad ros blad. Vid minsta rörelse och jag går av i tusen biter. Och jag har så svårt hitta alla dom bitarna igen för bli hel. Aldrig har jag lyckats hitta varenda bit för känna mig hel. Ja, jag har trott det. Men varför lura mig själv när jag egentligen vet jag inte har det?

Men jag försöker, det gör jag verkligen. Men jag känner mig så sjukt ensam. hur mycket folk än säger "jag finns där för dig". Så är det något helt annat jag letar efter, den sista biten. Jag letar och letar, och kanske har jag hittat den? Men nu är jag livrädd för skrämma bort den, livrädd för att förstöra allt för att jag inte är tillräcklig....


Harry potter

2009-07-15 18:14:11
kategori: Everyday life   [2] kommentera

Idag har jag varit på bio och sett harry potter. Därefter har jag tvättat lite kläder, och editera en bild. Dock blev det amatör jobb men bättre än inget. Och nu är det en vecka kvar tills robin kommer. Har inte direkt något säga idag. Ska ta mig plocka disken sen duscha.  ;d nu kan få "njuta" av bilden..


Grattis broder

2009-07-14 14:13:30
kategori: Everyday life   [1] kommentera

Idag fyller bror min hela 16 år. Han börjar bli så stor nu, eller börjar jag bli väldigt gammal? Han är min lillebror men det känns inte som det längre. Jag ser han knappt längre. Enda gången jag ser honom är vid middagstid typ. Inte ens på kvällen för jag lägger mig alltid före honom.

Jaja iaf så har jag städat hela rummet från varje hörn. Jag till och med städade blommorna. HAHA! XD Dom va så dammiga. Så nu ska jag ta mig och duscha och göra mig redigt sexig tills folket kommer ikväll och firar min bror




Piss väder

2009-07-13 18:11:02
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Åkte moppe till stan idag med mor och far. Fick äntligen papprena påskriven hos optikern. Det va mys väder tills vi skulle hem då kom det världens jävla moln. Morsan skratta åt mig för att jag blev så rädd för ett gupp och sedan skrek för ett hål längre fram. Hon sa att hon skratta så hon fick ont i kinderna. Sen har hon bakat så det luktar bullar i hela huset. Så nu ska jag ta mig en bulle, vänta på mor och far kommer hem igen sedan ska vi ta och se på ice age 3 ;)


Saturday

2009-07-12 23:42:06
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Varit på middag hos malin idag och äta tacos! Tiden gick sjukt fort kan jag säga. Kom dit kl 17;00 sen va klockan 21:30 helt plötsligt. Vi satt läste ur hennes gamla dagböcker och skratta. Tänk så mkt man känt i livet och så mycket som hänt. Och tänk som mycket som ska hända.

Jag och malin har bestämt vi ska skriva ner på papper vad vi tror vi gör, Hur vi ser ut, hur vi lever och så vidare i framtiden. Och gömma det någonstans där vi kan plocka upp det samma datum om 10 år.



Iaf så har SimmieIsObscene "@ bdb tecknat denna fina bild åt mig på mig i fantasy stil ^^ tack till han <3


Jani liimatainen ♥

2009-07-12 00:27:52
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Kom precis hem från christoffer! Han har jag inte varit med på över ett år. Saknat grabben! Vi satt tala om lite old memories och så såg vi på ondskan. Satt kommentera massa fula kommentarer om filmen så vi skratta så vi dog. Tog ett glas kaffe och läste skavller i KLÍCK! rawr.

btw så måste jag berätta lite lycka!!!! Min älskade jani har börjat i ett nytt band. Så kallade Cain's Offering! Rawr, då kan jag fortsätta ha mina erotiska drömmar om honom fast han är ett fyllosvin. Men jag älskar honom, han är min rätta man <3


Idag har vi fan sol

2009-07-11 11:38:30
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Vakna och hade drömt helsjuk inatt. Jao okej jag kom inte ihåg vad det va. Bara att jag spela maple så hade det kommit nytt PQ som man va sina pet och cutta sönder varandra sen skulle vi leka kurragömma xD haha!

Ska in på stan idag va med malin & zumi.. vad jag vet iaf :) Ska försöka vakna lite sedan göra mig klar, äta frukost och dra till moder hämta papper. Behöver dom för att synoptik ska skriva på nå papper jag behöver för körkortet :P

Rain

2009-07-10 12:05:17
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Otroligt kast väder. Tänkte dra in på stan för jag behöver gå till synoptik och få papper påskriva vad det gäller körkortet. Men det får bli i morgon, för i morgon ska det tydligen bli massa finfint väder. Ska ta mig krypa ner i soffan igen med min moder och mysa lite och se på någon film. Fast moder min ska städa först!

btw jag och morsan knarkar kaffe <3


THE HAUNTING IN CONNECTICUT

2009-07-09 10:35:28
kategori: Everyday life   [1] kommentera
Ja vad kan jag säga, runar LÅG PÅ MIG...inatt! så efter ett tag gick jag och la mig
 hos min kära moder men vakna vid nio av att hon skulle iväg träna.

moder "Vart är emma?"
jag "men hon skulle ju jobba kl halv 9"
moder "jaha.. jag hörde inte ett ljud av henne"
jag "inte jag heller konstigt nog"

Iaf... igårkväll låg jag och runar och såg på "i taket lyser stjärnorna" (som vi redan sett) och sedan såg vi på "the haunting in connecticut" vi låg där tätt intill varandra och hoppa tre meter i från sängen när vi blev rädda. Men den va mys <3


Och idag känns dagen otroligt grå, trött, deppande och allmänt hemskt. För det första åker alex till montenegro idag och kommer hem in 9 dar!! Hur ska jag klara mig utan min baby! :( Men han måste ju få hälsa på släkten ;o Förra året va han där i tre veckor eller något sådant har jag för mig. Då höll jag verkligen på att dö.

Förutom det så är det grått ute och det regnar, så jag ska vänta på min moder och sen ska jag kasta i färg i mitt hår. Sen får vi väl kurra ner oss i soffan och mysa lite, sånt vet vi hur man gör! ;)

Ni hao

2009-07-08 15:03:00
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Varit med min moder på körskolan idag och fixat så jag ska övningsköra och crap. Så jag kan fixa klart körkortet. Vet jag är sjukt efter men nån gång är iaf en gång. Sedan drog vi iväg på ICA och handlade mat. Ska äta tacos ikväll. mys<3 Och så köpte jag hårfärg, för den förra blev tok failad!

Vi drog iväg på fyndlagret och där fan jag dessa heta ljuslyktor för 15 kr <3 Nu ska jag nog sätta i lite färg i håret och sedan kommer runar och sover över hos mig. Fett totalt mys <3



En annan sjuk sak jag borde berätta är att mina händer värker så in i helvete! Ursäka språket. Men det börja i förrgår, och det är som om jag skulle vara inflamerad i händerna. Det börjar mest vid tummen. För va det bara ena handen och nu är det den andra med. Bara vända ett blad i en tidning kan ge mig sån smärta. Ja jag skriver? Men det gör fortfarande ont. Men inte så sjukt ont, men ibland kan det göra extra ont /:

Darkness is always behind you

2009-07-07 18:46:30
kategori: Everyday life   [2] kommentera
Allt har känts jävligt bra dom senaste dagarna. Men igår fick jag nå jävla återfall och drog täcket av huvudet för att slippa gråta och känna den otroliga bubblan runt om kring men strypa åt så jag blir sprängd. Det brukar jämt fungera för mig, att krypa under täcket. Jag känner en trygghet under där, för ingen kommer åt mig då. En annan trygghet är också någons famn, och jag saknar det sjukt mycket. Men snart kommer robin som riddaren i nöd och ger mig trygghet som jag behöver. <3



R.I.P Mj

2009-07-07 11:31:22
kategori: Everyday life   [2] kommentera
Tänkte åka till hudiksvall med min moder och mormor idag. Men som sagt har jag fortfarande magbesvär! Och ont så det rycker ner till skåne. Så jag stanna hemma tills min moder kommer hem. Då ska vi sitta se på MJ på tvn från halv 2 till 12 inatt. (Ja om jag orkar så länge)
Nu ska jag virra runt lite och kanske spela lite.

2 veckor kvar <3


Tillbaka till startsidan