sicksicksick!

2009-10-30 11:24:58
kategori: Everyday life   [0] kommentera
uscha det börja igår kväll, hade sån jävla bubblig mage. och den fortsatte hela natten! fick inte sova så otroligt mycket. så idag är jag hemma från jobbet. Sen får vi se hur dagen blir. just nu sitter jag och halvfryser och är trött. Sitter spammar dir en grey, visste inte alls att spotifty hade dom (y) så jag blev lite glad! goa minnen som gör en glad när man lyssnar på dom! ha en trevlig halloween iaf ;)


091024'

2009-10-24 14:51:47
kategori: Everyday life   [0] kommentera

världens regnväder idag kan jag säga. Men mig gör det faktiskt inte, för jag blir jämt på mysfaktor 100 när det är sånt här väder.

Hur som helst drog jag mig in till stan idag och skulle köpa underkläder som det va REA REA REA på!! men självklart ska min storlek på bh'n vara slut. Så sur som jag va köpte jag mig iaf två tjockare strumpbyxor, och sedan drog jag mig hem och tog en mysig dusch.

Förmodligen blir det umgås med flickor ikväll, om jag får tag på Runar som SJÄLVKLART inte vill svara när jag ringer henne. Hon ligger väl och sover :( as usual..

Imorgon ska jag iaf umgås med mattias som kommer hit till stan. (inte åsberg, som jag egentligen skulle va med igår men som fett dissa mig hårt...) Inte varit med mattias på över ett år :o om det inte är två år. Vi tappa kontakten totalt men den har vi fixat tillbaka. Så nu blir det umgås med honom på lovet. :) Ser jag fram emot.
Dock har ju inte jag lov som alla andra, utan jag börjar praktisera på måndag till fredag. (Y)  Men så blir det om man ska åka till egypten i två veckor i december ;) Olala!


The secret world - Trailer 2

2009-10-21 09:40:45
kategori: Games   [0] kommentera

Emma och jag är PEPP PEPP PEPP PEPP!


mysmåndag

2009-10-19 16:11:33
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Jag brukar inte tycka om måndagar så värst mycket. Men nu är jag på myshumör så det är inte sant. Så jag har bestämt att ikväll när det blir mörkt ska jag ta och tända ljus och bada. Grr! Sedan har jag inte så mycket aning vad jag ska göra. Lova snacka med mergim iaf (y)


Mysfaktor låt!


Paranormal Activity

2009-10-15 20:48:39
kategori: Movie & TV   [1] kommentera

Vill se på bio D:
kolla deras miner, hahah <3


Busschaffören!

2009-10-13 21:39:02
kategori: Everyday life   [0] kommentera
jag är bara tvungen skriva ett tack inlägg till den underbara busschaffören som brukar köra linje 2. Han säger alltid hej till varenda människa som kliver på. Och säger tack till alla när dom betalat för att åka.

En gång så hade jag emma i luren när jag klev in i bussen. Då sa han "hälsa hej från mig." till emma. Så jag hälsade, och hon bad mig hälsa tillbaka att han va cool, men då hade jag redan gått in.

Varje gång vi kör iväg ifrån navet till Skönsmon så säger han alltid "välkommen till bussen som tar stopp i skönsmon. Idag har vi ett fint väder... (etc)" och han slutar alltid med att önska alla en trevlig dag, eller på fredag; önskar alla en trevlig helg.

Det är såhär busschafförer ska vara enligt mig. Glada och positiva (y) Isf för en surkärring jag mötte på bussen nån vecka sedan. Som skrek åt alla och va allmänt sur. Eller han som tvärbromsa hela tiden så folk for i bussen, sen tuta han åt bilen framför och skyllde på den chaffören? uhm, konstigt folk till finns egentligen.

Så tack köra busschafföre på linje 2, för att du alltid på ett sånt gott humör :)



L4d♥

2009-10-09 07:43:54
kategori: Games   [0] kommentera


PROV PROV PROV!!

2009-10-08 16:55:08
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Ja i morse hade vi prov i barn, kultur och fritid. Jag skrev iaf på allting. Men sen om det gick bra är ju en annan femma. Jag blanda ihop allting och jag tycker allt har samma betydelse. Efter provet fick vi ju jätte lång rast/lunch. Så jag och malin gick in till stan och shoppade lite. Köptes en sminkväska, söt *-* GRR!
fast enligt tom borde jag ba lägga mitt ynka smink i en påse! XD



Därefter gick vi och ät en korv. Sedan hade vi redovisning på arbetsmiljö och säkerhet. (y) Gick fina fesken!! Nu ska jag och moderm in äta pannkaka. Sen ska jag se om jag har ork och städa rummet, annars gör jag det i morgon! :)


 


VAMPYRFEBER!

2009-10-07 18:54:57
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Hela världen verkar ha vampyrfeber, eller vad säger ni ?


Godmorgon!

2009-10-07 10:27:01
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Just nu vet jag inte riktigt hur jag mår. Det gungar på mitten av allt gott och ont. Hur som helst älskar jag onsdagar.
- Börjar halv 1
- True blood på kvällen<3

Idag ska älsklings Malin till tandläkaren. Sen ska vi mötas upp på stan och äta lunch tsm :) Det tycker jag låter som en fantastisk ide. Sen iväg till skolan, och vi har matte som sista lektion. Good luck to us (Y)

En anledning varför mitt humör inte är på toppen är nog för jag börjar sakna sarah så sjukt jävla mycket så det inte är sant. Vad hade jag gjort utan den kvinnan? Tack för du finns, BFF ♥


Jag älskar dig Sarah Vickman

And now i know that you are my destiny


ny layout ;)

2009-10-06 15:51:11
kategori: Everyday life   [0] kommentera
då va en ny layout klar :)
ska hjälpa min bror lite med sin :D
Fast först ska jag hoppa in i duschen (Y)

hellu

2009-10-06 15:02:19
kategori: Everyday life   [0] kommentera
ojoj vad det blev av att skriva blogg för mig nu då! Glömt bort helt :o
börjat speala ether saga online med Tom :] Massa roligt spel ;)

Fast just nu sitter jag spelar lite maplestory med sarah,
snackar med henne i skype + lyssnar på alexander rybak!
Det va mycket på en gång ;)

På fredag kommer fredrik,
så då blir det inte heller mycket av att skriva :)
men efter det ska det bli bli full gång igen.
+ jag ska göra ny layout


Tillbaka till startsidan