Adjö sverige

2009-11-29 19:59:18
kategori: Everyday life   [1] kommentera
Adjö sverige,
Hej Egypten

och NEJ ni dör inte utan mig ;)

shoppingtur

2009-11-29 14:23:56
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Idag har jag och Malin varit på birsta och shoppat lite. Hon behövde en trevligt och mysig dag med mig med tanke på att jag åker till Egypten i morgon kväll. Så att hon inte saknar mig för mycket! ;)

- Jeans tights (silvriga)
- Leopard BH (ÄNTLIGEN!!)
- Silvrig liten handväska

Därefter drog vi in till stan och Skyltsöndan. Men det va knappt några stånd så det va inte så mycket satt se. Så vi drog oss hem igen och jag kokade lite korv. Nu har jag packat lite och ska dra mig och ta ett bad och sedan packa ännu mera!

ooh btw... det blir ju inge blogg på två veckor dock. Jag har ju inte med mig nån dator! :)



bloglovin

Tappat oskulden!

2009-11-28 19:51:05
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Ja nu tappa jag min "hockey oskuld", och med det menar jag att det va första gången jag va på en Timrå Hockey match. Om jag får säga det själv så va det jobbigt för mina öron efter en vecka med barnen. Dm har varit hyper denna vecka och det har varit full gång på dom. Hur som helst fattar jag inte hur folk (hejar klacken) ORKAR applådera och skrika massa "heja ramsor" hela fucking 2 timmar! 

Men det första jag kände när jag kom in va svindel. Det va ju så högt upp och jag förstod inte hur folk kunde sitta sådär långt upp. Men som tur va satt vi inte så värst långt upp.

Sedan tycker också att det är sjukt hemskt när puckarna flyger över sargen och faktiskt landar på små barn som sitter där och hejar. (och hur orkar ungarna ens sitta stil så länge?) Det va ju en av ungarna som faktiskt nästan fick en puck på¨sig. Som tur va fick hans fader på sig den (HEHE) och därefter gav pucken till sin son.

Sen det värsta med hockey är väl ändå att dom uppvaktar slagsmål och liknande våld. Jag menar publiken blir helt tokig och jublar när Timrå slår in en motspelare i sargen. SJUKT JU?! Plus att jag tycker otroligt synd om dommarna som ibland är ivägen så hela publiken ger all hat till dom! Dom kan ju inte hinna med ALLT som händer på planen. Eller?..


Hur som helst så tog vi en ficka efter den försa perioden eller vad man kallar det. Morsan bjöd mig på kaffe och en punchrulle. Och jag kan ju inte alls klaga på deras kaffe! Det va ju heeelt gudomligt. Och förutom kaffet så va det faktiskt väldigt trevligt och roligt. Mycket roligare än sitta se det på tvn kan jag säga.

Så jag säger tack för mig och mina kommentarer enligt hockey, nu ska jag ta mig till soffan och se på Robinsson! ;)




 bloglovin

Layout

2009-11-28 13:55:34
kategori: Everyday life   [0] kommentera
det blev nån helsjuk blogg layout bara för jag hade sån lust! ;3
nu ska jag spela lite maple sen gö mig klar för hockey ikväll (Y)


bloglovin

blog layout

2009-11-28 13:14:33
kategori: Everyday life   [0] kommentera

kommer se lite flum ut här ett tag.
ska göra om min layout.

bloglovin

girls just wanna have fun

2009-11-28 13:02:36
kategori: Everyday life   [0] kommentera
satt checka lite old songs videos på youtube. så hitta jag att Miley Cyrus har gjort en cover med Cindy Laupers låt "Girls just wanna have fun". En låt jag verkligen avgudar. Gamla minnen och den får mig jämt att hoppa runt av glädje i underkläder. Jag va lite skeptiskt om Miley skulle göra den bra, men hon gjorde den faktiskt det. Listen!




bloglovin

NU ÄR DET FREDAGSMYS!!!

2009-11-27 14:28:09
kategori: Everyday life   [1] kommentera
ojoj skönt skönt med fredag. Och jag gick 7;00 till 13;00 idag. Så dagen gick fort och nu sitter jag bara myser. Ska fixa lite kaffe nu och sätta mig mysa i soffan och ta en fika.  Sedan har jag bara måndagen kvar på praktiken plus att det bär iväg till arlanda på måndag kväll. Åker ju med flyget till egypten kl 6. Jag får verkligen inte glömma allmanackan så jag kan skicka vykort till; Sarah, Herman och Tom! Und maybe Alex! ;3 så han blir lite glad med.

Så i helgen blir det bara tvätta massa, packa och så ska jag och mamma julpynta klart. Så jag har nog inte tid att umgås med någon! im so so sorry. Om ni inte joinar stan efter kl 4 på måndag. Måste ner köpa en kofta och en handväska. (y)




bloglovin

Planeringsdag och studiebesök

2009-11-23 22:03:25
kategori: Everyday life   [2] kommentera
Idag har vi haft planeringsdag på förskolan hela dagen och så va vi på studiebesök på Skeppet. Ett ställe dit föräldrar kan vända sig om dom har problem med sina barn som är mellan 0-9 år.

Fika gjorde vi jag vet inte hur många gånger. Så det blev kaffe på kaffe och frukt. Plus nån kaka som Anna hade bakat, faktiskt ganska okej god.  Dagen gick fort och jag hoppas på att hela veckan ska gå fort!  :)



bloglovin

Städ dag

2009-11-22 18:55:12
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Idag har jag och mamma julstädat. Vi hinner ju inte med det nästa helg med tanke på att vi åker utomlands nästa måndag kväll. Så nu är det rent och vi har tänt massa ljus så man får lite mys stämmning. Så nästa helg ska vi plocka upp jul pynt och packa för resan. Jag har också varit ute och kört bil på små vägarna. Det går faktiskt väldigt bra nu om jag får säga det själv :o

Nu ska jag sitta snacka massa med tom och sedan lägga mig i sängen och se på förhäxat sen sova. Vi ska iväg på planering med förskolan i morgon sedan ska jag planera en aktivitet för barnen. Adjöken!



191109

2009-11-19 21:40:03
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Jag hatar att jag glömmer bort skriva ibland. men sånt är livet!
Jag är iaf tillbaka till skönsmons förskola, vi har ju praktik nu i fyra veckor. Men med tanke på att jag åker utomlands dom två sista veckorna fick jag ju praktisera på höstlovet. Så jag har inte haft något lov ännu. Så första december far "stor" släkten iväg till egypten i två veckor och har allmänt trevligt. So dont miss me to much!

Nu har iaf L4D2 kommit ut! Men det går på 500 kr på PC! Har iaf spelat laddat ner och spelat demot på steam. Så lite lycklig är jag lite. Men när man spelat samma banor 1xxx antal gånger så blir man väldigt less.

Sen har jag suttit övat mina photoshop skills på att göra stickers till IMVU. jag för seg för lägga upp bild så ni får checka min shop. (t.om gjort en till L4D) --> http://www.imvu.com/shop/web_search.php?manufacturers_id=29102101

Nu måste jag krypa till sängs, för jag börjar jobba kl 7 i morgon! Slutar iaf kl 1 ;)
 så man ska inte klaga! njut av denna låt medans.

 








feber!!

2009-11-09 10:58:55
kategori: Everyday life   [0] kommentera
fyfan.. trodde aldrig att jag skulle bli sjuk. Men se på fan så lyckas man va hänging på lördag morgon sedan på kvällen hade jag fått feber. Så just nu är alvedon och strepsil mina bästa vänner <3

Det känns hemskt att vara borta ifrån skolan. Speciellt när jag ska iväg till egypten i två veckor och kommer få fyra dagars frånvaro! :s Eller ja fem blir det om man räknar med fredagen som jag va borta pågrund av magsjuka då med. Det va väl där hela skiten börja.

 nå har jeg torticollis (nackspärr) og skal legge meg på sofaen og se Eureka ;)


höst kväll

2009-11-02 17:31:03
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Lite krasslig och hängig, men det får man väl leva med. Ikke sant? Tror jag ska börja dra mig tillbaka till EMS. Om jag orkar vill säga. Vill bara tiden ska gå så det blir till att åka till egypten någon gång. Nu ska jag pilla lite i photoshop sen lägga mig sängen mysa och se på förhäxat.


Bild från när jag och malin va ute och fota.







dagens förfan!

2009-11-02 09:13:12
kategori: Everyday life   [0] kommentera


Tillbaka till startsidan