true blood ♥

2009-09-29 17:46:32
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Ja hua vilka lektioner vi kan ha på skolan ibland. I morse på lili så va det enda vi gjorde dansa och sjunga karaeoke. (lär mig ALDRIG hur det stavas). Sjukt kul hade vi.

Idag hade jag två timmars lunch med tanke på att jag inte läser engelska. Så jag drog in till stan och shoppa lite nya kläder ;) Gud vad jag har haft panik för jag velat köpt nya kläder så länge. Men så äntligen försvan det där shopping suget!

Nu ska jag fixa håret och sedan ska jag ringa malin och se vart hon är. Så vi kan dra oss till ungdomsgården och ha det allmänt trevligt. Sa till malin vi borde sjunga där med. (a) haha! Sedan ikväll så är det ju True blood ;) Kan ju aldrig missas med en sån heting i showen. 


UPDATE!!!!
My bad. jag fick för mig det va onsdag.
HHAHA DET ÄR JU TRUE BLOOD I MORGON D:






I wanna do bad things with you




filmstjärna!!

2009-09-26 15:21:53
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Tänk ändå, att någon som man gått i samma klass med i flera år kommer bli något stort. Jag har alltid trott på kim, att han kommer gå långt. Och se på fan så har ungen lyckats komma med i en succé film. Visst det är ingen stor roll, men det är en roll? Tänk om 20 år :o

Jag tror att i nästan varje klass är det alltid 2 som blir något stort i framtiden. Så som kanske en artist, skådespelare eller ba nån sur kärring/gubbe i nått vänster eller höger parti.  Hur som helst så grattis kim :) Tänkt lägga upp detta länge men alltid glömt bort det. men nu är det gjort iaf ;)


underbar dag med malin

2009-09-26 15:20:26
kategori: Everyday life   [2] kommentera
Idag har jag och malin gått ner från södra berget. Som jag alltid säger, finns det nå bättre än att gå i skogen? Efteråt gick vi hem till mig och åt våfflor. Som malin inte ätit på flera år :o  Det är alltid lika gott varje gång. Det kan ju också bero på att man inte äter det så väldigt ofta.

Efteråt drog malin hem därför att jag skulle städa rummet och ska ta mig en dusch snart. Men jag tänkte skriva lite blogg innan det. Plus att ikväll kommer Carola och stefan hit på god midda och så ska dom se hockey. Inget jag tänker se på dock. Och med tanke på se på något, så gick jag låna "män som hatar kvinnor" igår kväll av flöjten. så nu har jag ÄNTLIGEN sett den. Mamma tjatar på mig att se den hela tiden. Så nu är det väl bara ta och se på "flickan som lekte med elden" på en gång då ;) xox




always do the best of your day


dagens bild fan

2009-09-25 16:35:06
kategori: True Blood   [0] kommentera


FREDAG FREDAG!

2009-09-25 16:26:08
kategori: Everyday life   [0] kommentera

tror jag aldrig på väldigt länge tyck det varit så sjukt skönt med med fredag gott folk. Ska dra mig till mormor snart och äta middag. Sedan har jag inte så värst mycket aning vad jag ska göra. Förutom att jag ska ringa mergim och va allmänt busig. like him and i always am! (a) (hoppas ni förstår ironi)

Jag har gått och körat ner mig i bill från true blood. han är ju bara så het het het så det är inte sant. Suttit spammat soundtrack nu ett bra tag. Ta lyssna ni med ;)

'











Läget BF09

2009-09-23 20:22:21
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Sånt här gör vi på vårat läger ;)










Sitter på skolan

2009-09-23 14:50:23
kategori: Everyday life   [0] kommentera
jaja när jag ändå har rast (dock börjar jag fem minuter)
 kan jag ju lika gärna slänga upp ett nytt inlägg.

Bättre mår jag, men inte till hundra men det är ju något man får kämpa med. Mest av allt saknar jag fredrik så det är inte sant. Men det är ju inte långt alls kvar tills jag får pussa på honom och det blir fullt i sängen igen. Dock har jag ingen aning om vad  vi ska göra. Jag sa iaf till malin att vi ska umgås med henne och hennes nyblivande man linus. Han är helt godkänd enligt mig. Jag hoppas nu resten av brudarna också godkänner honom. Men det tror jag nog att dom gör ;)

Nu ska vi ha matte, sen ska jag hem. Äta middag och ut övningsköra med modern min. AKTA ER, TUTT TUTT!






seg på att skriva

2009-09-22 11:28:05
kategori: Everyday life   [1] kommentera
jag har inte haft nån ork eller kraft att skriva blogg. Det va just det här jag tvinga mig själv till att inte göra. Till att sluta skriva blogg. Men nu när skolan varit ett tag så har jag ingen kraft riktigt. Och massa saker som hänt så att mitt humör är inte på topp. Just nu vill jag lägga mig under täcket och gråta. Men jag ska från och med nu börja skriva blogg igen. Inte för jag tror någon läser. Men det är skönt få ut tankar och funderingar.






Daybreakers

2009-09-13 20:32:37
kategori: Everyday life   [0] kommentera


sandara - kiss

2009-09-11 19:00:45
kategori: Music   [0] kommentera

hot hot day

2009-09-09 18:59:54
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Det har varit sjuk varmt idag :O Varför kommer värsta stekar sommar värmen nu när skolan har börja? Det ska t.o.m vara 20 grader nu på kvällen. Får sätta mig ute plugga lite. ;)

Hur som helst har vi varit på ungfilm idag med klassen. Jag och ellenor har kommit på att vi ska dra dit och få hjälp med göra en film om tuffa brudar! ;) Göra lite crap som fjollor inte brukar göra. grr!

Efter skolan så så drog jag till mormor och intervjua henne om hennes barndomstid i skolan och sådant. Det va en uppgift till skolan. det va sjukt intressant vad mycket nytt jag fick veta om mormor :O



Min och alex's nya stekar låt wtf! Passar in i denna värme hos oss.
dock vet jag inte värmen uppe hos henne xD









miss you

2009-09-08 22:36:51
kategori: Everyday life   [0] kommentera
dagen har varit sjukt lugn. Umgåtts med mamma lite och tagit hand om henne med tanke på att hon är sjuk.
Så vad gör man inte för få henne på bättre humör ;) Men hon ska iväg och jobba i morgon. Och jag själv börjar kl 01:00. Sitta peppad i skype med zumi hela natten lång fan.



Btw så är älskling på överlevnadskurs mitt ute i skogen utan mig tills torsdag kväll. Så det känns ganska tomt att inte kunna prata med honom. Usch, hatar verkligen känslan av ensamhet. Det tar kål på en inifrån. ><



Nu ska jag sitta spamma musik med BIG BANG och G-Dragon :* Grr!
Plus att jag saknar Runar.
And btw..
gjorde en ny signatur. Den andra blev fail märkte jag.






Aquas nya låt

2009-09-07 18:33:01
kategori: Music   [0] kommentera















Middags göra

2009-09-07 15:48:22
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Min moder har varit hemma idag för att hon är förskyld. *suck*
Hoppas nu bara inte hon smittar ner mig. För jag orkar verkligen inte vara sjuk.
Idag får jag fixa middagen för att mamma bara ligger och sover.
Men låt henne göra det, så blir det lite tyst på henne ;) Haha!

Vaknade 8 i dag, Började kl 10. Kunde inte sova längre.
Dagen gick fort och det lär väl kvällen göra med.
Ska iaf se på Survivors ikväll igen. Det va ganska okej, Fast ikke mye hände.

Nu ska jag dra mig och fixa mat och sedan spela lite settlers tror jag!





G-DRAGON - Heartbreaker ♥

2009-09-06 18:49:37
kategori: Music   [0] kommentera

ny kärlek wtf.
sångaren i BIG BANG
<3


Sunny day

2009-09-06 18:40:50
kategori: Everyday life   [0] kommentera
I morse åkte min man hem. Poff, ensam i fem veckor. Men tiden går fort och snart får jag pussar igen. :)
Jag får bära han runt halsen och i hjärtat medans. Ska ta mig lira Settlers 6 som älskling köpt och installera på min dator. Gick spela utan skiva..


Sen i kväll ska jag ha det allmänt trevligt med min mor och se på den nya serien "Survivors"








happy face

2009-09-05 20:21:52
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Blev bara tvungen lägga upp att Alexander Rybak ska spela på Birsta City på fredag kl 19:00
jag och emma ska ofc dit ;) Längtar. Otur för malin som inte är hemma..

Nu ska jag och älskling äta B&J glass och mysa :)
 

 







Lilium ♥

2009-09-05 15:05:05
kategori: Music   [0] kommentera








Lördag

2009-09-05 15:03:50
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Det är lördag och i morgon åker älskling hem.
Det kommer bli tomt i sängen och kyssfria dagar!
Sånt gillar vi inte. /:



Idag har vi varit på stan. Jag köpte lite saker till skolan medans Fredrik köpte två böcker, ett spel + glass. As usual! Sen tog vi en fika och åkte hem. Har suttit fixat klart emmas blogg sida. (ieow.blogg.se) Och nu har jag ingen aning vad jag ska göra mer.

Btw, fixat en avslutningsbild med (Y)




Sent inlägg

2009-09-02 18:29:39
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Nu va det ett bra tag sedan jag skrev ett inlägg. Jag loggade in i förrgår och då stod det "en vecka och 1 timme sedan" Anledning till detta är ju att jag har kära Fredrik här, han kom hit i lördags. Då har jag inte ju inte direkt tid att sitta vid datorn och skriva blogg hela tiden. Eller rättare sagt jag vill inte sätta mig vid datorn när han är här. Spenderar hellre tid med honom. (;



På lördagen så åt vi middag med tända ljud och på kvällen gick vi upp till pappa. Där satt pappa, mamma och ett par till och hade haft kräfskiva. Så vi satt oss och va social med dom.

Ja ni vet ju hur min pappa är. Först va lite osäker på fredrik. Men så fort han sa "lumpen" så nästan kastade pappa sig över honom, och nu är han kär. :O


Så mycket annat har vi inte gjort förutom att ha haft allmänt trevligt. Nu ska jag ta mig och göra en läxa som jag måste göra klart tills i morgon.  :)




Måste se fan!


Tillbaka till startsidan