sista lediga dagen

2009-08-23 17:40:22
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Ja ni, det känns samtidigt förjävligt vad fort sommaren har gått men ändå ska det bli riktigt kul att börja skolan igen. Speciellt när allting blir nytt. En hel ny start på livet. Och det känner jag verkligen inom mig. Allt just nu går bara så otroligt perfekt och har inte varit såhär lycklig på evigheter. Nu ska jag verkligen kämpa med skolan så jag kommer ifrån Sundsvall någon gång.

Det blir barn och fritidt med malin, tur att jag har henne iaf. Så i morgon ska vi leta oss fram och hoppas på att vi hittar rätt.
Sussa lungt


Jag tog och blev rödhårig med på samma gång :o ännu mer ny start på livet.

Film med siv

2009-08-22 16:20:22
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Moster min ska va med i en tävling med keno, så jag filma åt henne.
Ursäkta för det dåliga ljudet. Men vi orkade inte fixa det. (Jag som säger NU på början, stort fail på det XD)

Niu söker vi näste Keno-stjärna. Vill diu vare programledare för Kejno-dragningen i TV4 för ejn dag?* Tävla i så fall med din egen Keno-dragning på gotländska! Ladda ner vårt manus och filma sedan med mobilen eller en videokamera. För att få den rätta gotländska känslan finns det också en liten talövning att värma upp med. Allt material hittar du under fliken ”Tävla”. Tävlingen pågår till och med den 30 augusti. För att vara med måste du ha fyllt 18 år.

1:a pris – Programledare för Keno-dragningen i TV4 en dag samt två biljetter till VM-kvalet i fotboll (Sverige-Albanien, på Råsunda den 14:e oktober 2009). Biljetterna till VM-kvalet är värda mellan: 500-600 kronor/styck



Saw the video game

2009-08-22 16:13:27
kategori: Games   [0] kommentera
Jag vill ha, till pc<3



Nightmares

2009-08-19 14:58:20
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Pågrund av för mkt spelande av l4d med Runar/Emma så har jag drömt massa jävla zombie drömmar. Som inatt, Runar hade glömt något på ett ställe vi va på och mörda zombisar.. så sprang vi igenom alla dom små stugorna till det stället. så hade vi inge vapen. så mötte vi på två killar i ett hus, alltså levande killar, som blev jagad av två zombisar.
Jag: "EMMA SPRING FÖRFAN"

Runar: "nej men vi går, vi har ingen brådska"

SEN KOM DET TYP 100 ST!! och då va det pride paraden som va ute gick. så sa zombisarna till oss att dom va snäll och inte skulle mörda oss! Men jag trodde inte på dom, så jag va på min vakt... Sen kom jag inte ihåg så mycket mer.




Och jag ska fan i mig fixa l4d till pc, och runar med.
Och köra online ffs! om det nu går o.o
kul iaf ;*

Nu ska jag bara vänta tills coffemanenn kommer hem från stugan.
så han kan vara social :)




Btw, Robin Tidblad är naken för han nyss duscha.
Så nu ska han ha en fin dans i cam för mig har jag bestämt
 


(bild från L4D 2, grr <3 längtar)

Making Video "Flag In The Ground"

2009-08-18 13:05:52
kategori: Music   [0] kommentera
jag gråter jämt när jag ser dom live eller deras videos. ;_;


Sonata Arctica - Flag In The Ground ♥

2009-08-18 12:51:52
kategori: Music   [0] kommentera
Deras nya singel <3 grr ;*


Wish i could be in the contest

2009-08-18 12:44:25
kategori: Music   [0] kommentera


Finnish melodic metallers SONATA ARCTICA have launched a contest where fans can design their cover artwork for the upcoming promotional European single to the track "Flag In The Ground," off the band's upcoming new album The Days of Grays.

Commented SONATA frontman Tony Kakko:

"People, attention!  Now here's your big chance to make an impact to the whole music industry - or at least all SONATA fans!  Create a cover for our promotional single and have your artwork printed on cardboard for promotional use in radios, clubs etc.  The song is called ‘Flag In The Ground' which also going to be our video song.  It's an uplifting story about a young couple fighting their way to freedom and their own land in North America back in early 1800s. Join the race, have fun, create us a cover art work and win!  Do it today!  Good luck!"

The artwork chosen as the best from all participants will be the new cover of the promotional "Flag In The Ground" single.

The winner will receive free entry to an upcoming SONATA ARCTICA show and will get to meet the band in-person.

2nd and 3rd Place winners will get exclusively signed SONATA ARCTICA memorabilia.






Saken är ju den att jag kommer hem från egypten samma kväll som dom ska spela i stockholm. Så det sket sig ganska stort för mig. Och jag orkade inte gå på dom förra hösten, tänkte jag går på dom i år igen. Men jaja , det sket sig ju. Så det får bli nästa år. Då fan i mig hurrni <3 Senaast jag såg dom va ju 2007 ;__;

Va bara tvungen

2009-08-16 23:28:32
kategori:    [0] kommentera
Runar "ooh nu kommer häxan, jag hör hur hon gråter. "
senare.. "MEN KAN HON SLUTA GRÅTA HELLER"
värsta emospelet.


left 4 dead

2009-08-16 23:26:42
kategori: Games   [2] kommentera
Jag och runar har lirat left 4 dead tonight. Från början höll jag på pissa på mig, och runars pappa psyka oss som fan så vi fick panik när det kom en klump med zombisar. Och runar runna for life när det kom en tank för hon va så jääävla rädd alltså. -_- pussy...

Drar dit tidigt i morgon så lirar vi hela dagen lång fan, och då ska vi rusha som fan. Eller hur min kvinna? Då ska vi fan i mig vara MÄN!!!


Bill, <3 Jag gillar äldre män ju :$ Grrrr,,,


Fly fly

2009-08-15 16:59:01
kategori: Everyday life   [1] kommentera
Igår fick jag äntligen komma hem till modern min. Hela kvällen spendera vi på att sätta klart hyllor i köket, och plocka in alla talrikar, bestick etc.. som va i min säng så jag kunde sova där. Plus att jag satt titta på Scorpion king *-* Grr! och jag hoppas tvåan går nästa vecka. Fast om det inte gör det så spelar det ingen roll, för fredrik tar med sig den, så jag är glad. :)

Idag har jag och mormor städa hela mitt fucking rum, och lova er det va redigt skitigt, t.o.m sågspån på mitt golv! -_- Sen tog jag ett varmt långt bad, så nu känner jag mig äntligen fräsch. Gjort mig "fin" och ska bara vänta tills mina föräldrar kommer hem. Därefter få tag på matte, och dra till selånger. Ska ringa emma med se om hon ska dit! :)

Puss på er.
Ska nog göra en sån banner längst ner på slutet som så många blogg fame har.



The days of grays

2009-08-14 14:33:01
kategori: Music   [0] kommentera

Ja herregud vad ska jag säga ;_; Så jävla glad så det är inte sant. ÄNTLIGEN kommer Sonata Arctica album ut snart!! Och så har Spotify lagt in två av Elias Viljanens solo album. förutom det nya (Otur nog)

"THE DAYS OF GRAYS" will see a worldwide release (excluding Asia) through Nuclear Blast Records on September 18th, 2009 (September 16th in Finland and September 22nd in the USA).

Formats / track listing:

Ltd. 2CD-Digipak:


01. Everything Fades To Gray (Instrumental)
02. Deathaura
03. The Last Amazing Grays
04. Flag In The Ground
05. Breathing
06. Zeroes
07. The Dead Skin
08. Juliet
09. No Dream Can Heal A Broken Heart
10. As If The World Wasn't Ending
11. The Truth Is Out There
12. Everything Fades To Gray (full version)

Bonus Track:

13. In The Dark

Bonus CD: track listing TBA.

CD Jewelcase:

01. Everything Fades To Gray (Instrumental)
02. Deathaura
03. The Last Amazing Grays
04. Flag In The Ground
05. Breathing
06. Zeroes
07. The Dead Skin
08. Juliet
09. No Dream Can Heal A Broken Heart
10. As If The World Wasn't Ending
11. The Truth Is Out There
12. Everything Fades To Gray (full version


Och checka det  här, tror jag håller på att pissa på mig, HAHAHAH XDD


13 Augusti

2009-08-13 17:54:46
kategori: Everyday life   [0] kommentera

Jaja igår gick jag och Yonnah på stan och följde med zumi som skulle pierca sig. Därefter tog vi en fixa och satt babbla lite och spana in "snygga" killar (aka ugly gubbar). Drog ner satt hos vid grusparken och där kom björnen själv och diskutera massa skit snack. Alltid trevligt ju. Men björn tog det inte som skitsnack, utan att vi bara tala lite negativt om personerna.

Sen har jag jag panik för att skolan börjar snart, det blir ju helt nytt med tanke på jag ska börja barn och fritid till höst. Så van att vara på NTI, eller egentligen är jag så van inte varit på skolan alls i 7 månader. Men som tur är har jag ju Malin iaf <3 :)

Nu ska jag ut och busa, och tänka på skönheten själv ;$ Grr!


Tvätt och TV (Y)

2009-08-11 22:36:42
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Idag har jag tvättat tvättat hela dagen lång och strykit, och jag har en tvätt i tvättmaskinen som är klar om 37 minuter. Förutom det har jag tittat klart på "mysteriet på greveholm" Så såg jag "Barn med sjätte sinne" på TV4 Fakta! Det va lite små ruggit. Mina hårstrån ställde sig upp därett tag. Saken va den att dom va 8 och två va 12. Och dom grina när vissa onda andar tog kontakt med dom för dom visste inte vad dom skulle göra.

Efter det såg jag sista avsnittet av Paris hilton's my new BFF! Det är allmänt störd egentligen, men så jävla underhållande för att dom är så jävla blåsta.. Och paris hon ser ut som hon plastikoperat sig 1xx gånger, sig så hon fasnat med facet för hon ler fan aldrig. Ser ut som hon ska somna hela tiden och så säger hon alltid "aww thank you" Minst 100 gånger har hon sagt just så i programet. Jag garva fan varje gång hon sa det!

Hursomhelst har dagen varit en känslosam berg-och-dal-banan. Stod med balkongdörren öppen när det regna, och lyssna på massa mys låtar medans jag strykte. Det fick mig att tänka på en hel del. Och jag hatar att jag har drömt så jobbiga drömmar dom senaste nätterna...




and you know how much i like you

Ny layout

2009-08-10 13:28:01
kategori: Music   [0] kommentera
Ny layout och sen spammar vi Lily Allen - Not fair <3


Sundsvalls tidning

2009-08-10 12:14:15
kategori:    [0] kommentera
Såja! nu är bilden upplagd på st.nu (Y)

1:a pris Finepix Z33WP från Fujifilm 10MP samt 3xZoom och 2,7'LCD skärm. Ord pris 2.795:-.
 Vinnaren väljer färg! Även fina priser till 2:a och 3:e pristagaren




Stefan gör bort sig

2009-08-09 14:53:28
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Satt hos grannarna igårkväll. För mamma och pappa va där. Och stefan har alltid varit lite grr i mig. Eller alltså han tyckte jag va så gullig när jag va liten. Så en gång så sa han "Sabina, när du blir 18 så ska jag gifta mig med dig"

jag "Stefan, jag är ju 18 nu, skulle inte vi gifta oss?"
han "Jo! Men sabina, jag är ju 46 år. Inte vill du väl ha nå gammalt ruckel som mig?"
jag "Joho, men jaja. Nu såra du mig här också. Men du har ju Mia så det går ju inte"
han "NEJ MEN! Jag kan dumpa mia för din skull."

Därefter fick jag se en bild från när jag va mindre och vi va utomlands. Där jag krama om stefan.
han "du va så jävla söt då, jag ville ba krama om dig och suga in dig ett sugrör" (HAHAH)

Fast nu har han höjt ribban så nu ska han gifta sig med mig när jag är 20 :O



Senare så somnade pappa, med munnen öppet.. jag lovar det ångra han sig! Mia tog ett par salta pinnar och la i hans mun medans morsan tog kort. Sedan kunde vi inte hålla oss för skratt och tillslut somnade Stefan med. Men han hade tyvärr munnen stängd!



Nu ska jag göra mig klar, för vi ska fira min födelsedag med släkten ikväll :) Så puss på er.
btw.. 19 dar kvar ;* <3

7 augusti

2009-08-07 23:17:47
kategori: Everyday life   [1] kommentera
IGår va jag och moder min på körskolan på möte i tre timmar så vi kan få tillstånd till att övningsköra. Jaa, nu jävlar får ni akta er från vägarna. För när jag får papprena så är det bara hålla sig borta från vägen. så jag inte tar ihjäl er ;__;

Idag så har jag städat hela övervåning hos pappa. Jag sa jag kunde göra det bara för jag tyckte det va så jävla äckligt och snuskigt. Så fader städade nedervåningen igår. Senare på kvällen åt vi hos min mormor. Hade inte ätit fören vid 11, och då ät jag lite gröt. Så jag va sjukt hungrig kan jag säga! Nu hade jag tänkt och lägga mig i sängen  och se på nån film :) Eller just ja jag hade ju en på datorn att se glömde jag ju bort förut!


Två pride bilder

2009-08-07 23:13:12
kategori: Pictures - People   [0] kommentera
Ni får njuta av två av bilderna från pride.
Checka resten på jliimatainen.bilddagboken.se (ja det är min)




Wheesung - insomnia ♥

2009-08-05 18:53:47
kategori: Music   [1] kommentera
Grr,, njut <3



Ohoj

2009-08-05 14:56:54
kategori: Everyday life   [0] kommentera
Jaja just nu kan jag inte lägga in nåe bilder därför att jag har sladden hos min moder. Jag hämtar den i morgon!
Hur som helst så är jag hemma ifrån västerås / Sthlm och älsklings sarah har varit här! <3
Vi tar väl allt från dag till dag.


Onsdagen 29 Juli;
Vi åkte till västerås och va hos peter! Jag och linnea har tappat kontakten dom senaste åren. Vi växte väl åt två olika grenar i livet och blev helt olika. Men nu när jag va där så gick vi ganska bra ihop! Jaja vi satt och drack oss fulla på kvällen sen gick va la oss. Hade inge ork till nåe annat.




Torsdagen 30 juli:
Va nere på stan och kollade lite i affärer. Jag köpte 3 tights på rock zone för 300 kr. Så jäkla kär jag blev. Och ett par vita skor på sko punkten.



Fredagen 31 juli:
Jag och brorsan drog ner tidigt på stan i västerås och umgicks med jojo. Så skulle vi köpa något dricka på hem köp. Så va det nån yr jävla tant i kön framför oss. Så tog bror min dricka mot sin kropp. Så sa jag åt han sluta göra den varm.
Tanten framför titta på mig och sa "Ja nu får du göra det du lovar"
Brorsan "Ja precis"
jag "Va?"
Brorsan börja garva, jojo börja garva och jag höll på dö. Fattade ingenting vad som hände..
Sedan gick vi ner till mälaren och  tog lite kort. Det satt fullt med massa duvor och hade möte ute på en av bryggorna.

På kvällen gick jag linnea och sofia (linneas kompis) på bio. Såg på baksmällan! ;d


Lördagen 1 Augusti:
Idag åkte vi in till stockholm kl 10 för att se på Pride festivalen. Det va en upplevelse kan jag säga, fast några tjejer flörta lite med mig. Men är man redigt snygg så är man ;) Tog över 100 kort på själva paraden.

Sen gick vi åt asiatisk bufé. Skeeta gott vare ska jag säga.


Söndagen 2 Augusti:
Jaja idag bar det iväg hem och älsklings sarah åkte med oss såklart ;* jag, bror och hon satt där bak och hade det väldigt mysigt ;) Inge mycket mer  hände. Vi va så trött och somna jätte tidigt.



Måndagen 3 Augusti:
Jaja vad kan jag säga. Det kunde inte bli bättre födelsedag.Tack flickor för en underbar kväll kan jag säga! <3
Jag, sarah och karin va yra lite på stan ett tag och shoppa. Sen drog  vi ut till stugan. Malin fick vara krillmästaren till våran underbar middag vi hade. Fast kvällen blev tidigt så hade vi iaf kul ;)

P.S jag fria till sarah. <3 3/8 -09 ;*


Tisdag 4 Augusti:
Hade inte sån jävla bakfylla, men natten kan jag säga den va åt helvete. Sov knappt något. Så jag och sarah hyrde en film och hade det bara allmänt trevligt och gick djupare i våra känslor. Och jag älskar dig kvinna, förevigt <3 kom ihåg det.



Onsdag 5 Augusti:
Idag åkte sarah hem igen. Och jag saknar henne redan. Vi vandra lite på stan och shoppa lite mer kläder. Fick ju massa pengar av släkten. ;) Nu ska jag bara sätta mig se på Shaun of the dead och ta det lite lungt och tänkta igenom allt som hänt/händer.

Tillbaka till startsidan